Beograd-1-1

Humanitarna akcija „Kesica topline“

Planeta je tokom decembra pokrenula internu humanitarnu akciju „Kesica topline“. Hladni dani su pred nama, a veliki broj naših sugrađana, kako starijih tako i dece, neće uživati u toplini svoga doma već će biti izloženi hladnoći, kiši, snegu.

Zaposleni u Planeti su pokrenuli ovu akciju u cilju pomoći ljudima koji nemaju svoje toplo ognjište – želimo da spojimo toplotu jedne supice iz kesice, tople čokolade, sutlijaša, palente, kakaa, pudinga… sa osećanjem topline izazvane saznanjem da neko ipak misli na njih.

Akcija je osmišljena da bude što jednostavnija za učestvovanje – ideja je da prilikom redovnih kupovina stavimo u korpu i po neku kesicu instant prehrambenih proizvoda i na taj način u periodu od 1. decembra 2023. godine do 1. marta 2024. godine prikupimo dovoljne količine koje ćemo sukcesivno dostavljati svratištima na teritoriji naše države.

Krajem decembra 2023. u sklopu naše humanitarne akcije „Kesica topline“ smo posetili drage ljude u Svratište za decu, Beograd u Krfskoj ulici u Beogradu. U istom periodu smo prvi paket pomoći dostavili i Prihvatilištu za odrasla licu u Nišu.

U januaru planiramo da posetimo Prihvatilište u Vranju u kom boravi 70 korisnika, kao i Prihvatilište za odrasla i stara lica u Beogradu u kom boravi nešto više od 100 korisnika.

Komentari su isključeni.